Θα πρέπει να κάνω εγγραφή στο site για να μπορέσω να παραγγείλω κάτι που μου αρέσει;

Οχι, δεν είναι απαραίτητο να κάνετε εγγραφή.

Πώς κάνω παραγγελία μέσω του site;

1. Επιλέξτε προΐόν. 2. Επιλέξτε μέγεθος. 3. Επιλέξτε χρώμα αν υπάρχει αυτή η επιλογή. 4. Πατήστε ΑΓΟΡΑ. 5. Πατήστε ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. 6. Συμπληρώστε όλα τα πεδία. 7. Πατήστε ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

Ποιό είναι το κόστος της υπηρεσίας ταχυμεταφορών;

Το κόστος της μεταφοράς εξαρτάται από το βάρος των προΐόντων. Μετά το τέλος της παραγγελίας σας, αυτόματα υπολογίζεται και μπορείτε να την δείτε. Το online κατάστημα Molto di lusso χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της εταιρείας ταχυμεταφορών “ACS courier”.

 Πώς μπορώ να καταλάβω ποιό είναι το κατάλληλο μέγεθος για μένα;

Κάτω από κάθε ρούχο υπάρχει  «ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΓΕΘΩΝ», εκεί θα δείτε όλα τα μεγέθη των προΐόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος. Είναι πολύ σημαντικό να μετρήσετε τις διαστάσεις του σώματός σας όπως και το ύψος σας πριν να επιλέξετε μέγεθος από το μενού . Αν έχετε ερωτήσεις και χρειάζεστε συμβουλές, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: +030 2610 004406

 Τι προέλευση έχουν τα προΐόντα στο online κατάστημα MOLTO DI LUSSO?

Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα παράγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και είναι υψηλής ποιότητας, ΙΣΠΑΝΙΚΑ και ΓΑΛΛΙΚΑ υφάσματα.

  Υπάρχει εμπιστευτικότητα των πληροφοριών κατά την εγγραφή;

Όλα τα στοιχεία κατά την εγγραφή στην ιστοσελίδα προστατεύονται από την οδηγία για την προστασία των δεδομένων και αντιμετωπίζονται με απόλυτη εχεμύθεια. Να είστε βέβαιοι ότι οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για να διευκολύνουν την ομαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση του χρήστη.

Πώς να βρώ γρηγορότερα το προϊόν που ψάχνω;

Ειδικά για την ευκολία σας, αγαπητοί πελάτες μας, έχουμε δημιουργήσει μια εσωτερική μηχανή αναζήτησης και τα φίλτρα μέσω των οποίων μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε το προϊόν που αναζητάτε. Η αναζήτηση είναι εύκολη. Πρέπει μόνο να πληκτρολογήσετε στο κενό πεδίο κάτω από την επιλογή «Αναζήτηση» – το όνομα, κατηγορία, προϊόν, και άλλες λέξεις – κλειδιά, και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο Enter ή το κουμπί που ορίζεται στο επάνω μέρος..

Γιατί να επιλέξω το ηλεκτρονικό κατάστημα MOLTO DI LUSSO;

Έχουμε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και επιτυχημένης λειτουργίας στον χώρο της μόδας, ως φυσική μορφή καταστήματος, και τώρα ανοίξαμε το 1ο μας ηλεκτρονικό κατάστημα  με αγάπη στη Γυναίκα.

Με σεβασμό και ενσυναίσθηση είμαστε δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα στο +030 2610 004406. Ώρες επικοινωνίας: 9:00 – 14:00 ή εναλλακτικά αφήστε το μήνυμά σας στο email: molto23a@hotmail.com και θα επικοινωνήσουμε με τη πρώτη ευκαιρία.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας!